Hецепт моті Полуничний Мохіто

Інгредієнти

Тісто

100 г борошна клейкого рису

40 г цукрової пудри

6 г кукурудзяного крохмалю

150 г води або молока

10 г рослинної олії або розтопленого вершкового масла

1 г сухого водорозчинного барвника

Начинка сирна

100 г крем-чізу

30 г вершків 10-30% (чим більше жирність, тим пишніше буде маса)

25 г цукрової пудри

3 г желатина силою 220-240 блум

18 г води

15 г концентрованої пасти Мохіто

Начинка ягідна

Варіант 1 - свіжа полуниця

Варіант 2 - полуничне конфі

100 г пюре полуниці

20 г цукру

3 г пектину NH

Декiлька листочков свіжої м’яти

Магазин "Домашний Пекарь" 2011-2024