Hецепт моті Полуничний Мохіто
Інгредієнти
Тісто
100 г борошна клейкого рису
40 г цукрової пудри
6 г кукурудзяного крохмалю
150 г води або молока
10 г рослинної олії або розтопленого вершкового масла
1 г сухого водорозчинного барвника
Начинка сирна
100 г крем-чізу
30 г вершків 10-30% (чим більше жирність, тим пишніше буде маса)
25 г цукрової пудри
3 г желатина силою 220-240 блум
18 г води
15 г концентрованої пасти Мохіто
Начинка ягідна
Варіант 1 - свіжа полуниця
Варіант 2 - полуничне конфі
100 г пюре полуниці
20 г цукру
3 г пектину NH
Декiлька листочков свіжої м’яти